..

KËNGË KORÇARE

Një këngë e cila është shkruar në vitet (1980-1985) por kishte mbetur në sirtaret e harruar, sot për fatin tonë të mirë është bërë e mundur me ndihmën e pa çmuar te Vaskë Niço dhe me shoqërimin e  tre të rinjve  të talentuar Korçarë Mario Niço - Erjon Pirgu dhe Kostika ZdruliJa dhe disa Serenta të tjera të kënduara tamam si SERENATA
Ja edhe disa SERENATA ORIGJINALE KORÇARE
SERENATAT TONA KANË MARË DHENË EDHE NË GREQI,JA DISA SERENATA  QË JANË SHFAQUR NGA NJË EMISION I SHUMËPARË NË GREQI


Ja dhe disa serenata të kënduara nga SPANJA PIPA
''Sa lot kam derdhur''

  Kënga e Famshme e TANËS


 Ti më erdhe në netët e qeta

Se ato vite të ëmbla kaluan

Por ti vetëm qaje

  Vetë më the

Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Post a Comment